Environ Cool Peeling

Cool Peel technologie van Environ laat je huid herleven, helpt haar te zuiveren, te verfijnen en te verhelderen.

environ cool peeling

Cool peeling behandeling

Ideaal voor de vermindering van fijne lijntjes en rimpels

De veilige en uiterst efficiënte, niet-invasieve Cool Peel technologie van Environ laat je huid herleven, helpt haar te zuiveren, te verfijnen en te verhelderen. Een peeling waar je gewoon de volgende dag over straat mee kan maar wel een geweldig effect heeft.

  • Cool Peel behandeling LACM Duur 75 min. € 87,00

  • Cool Peel behandeling TCA
    Duur 75 min. € 87,00 1-3 lagen
    Duur 90 min. € 117,00 4-6 lagen

Cool Peel behandeling LACM

Middels een lage concentratie lactaatzuur wordt een ph-verlaging van de huid bereikt waarmee groeifactoren aan de huid worden gestimuleerd en vrijgegeven. Bacteriën worden vernietigd, dode huidcellen worden verwijderd en de hydratatie van de huid bevordert.

De LACM Cool Peel is ideaal voor de vermindering van fijne lijntjes en rimpels, een dikke en ruwe huid met open poriën, of een probleemhuid zoals bij acné en rosacea. Deze peeling verhoogt de opname van vitaminen aanzienlijk.

De huid wordt zuiverder, de huidstructuur gladder en oneffenheden vervagen. De sterkte van de peeling wordt aangepast aan de individuele huidconditie. Het is ons doel de huid gezonder te maken op een zachte maar effectieve manier, met weinig ongemak en zonder langdurige herstelperiode.

Voor een optimaal resultaat wordt de peeling aangeboden in een kuur waarbij de intensiteit kan worden opgebouwd.

Cool peel behandeling TCA

De TCA peeling van Environ bestaat uit 2,5% tri-chloorazijnzuur en is erop gericht om een zonbeschadigde, verouderde huid aan te pakken en te verbeteren. De mate van intensiteit kan worden opgebouwd door meerdere lagen aan te brengen op het gezicht.

Een Medium TCA Peeling bevat tussen de 1-3 lagen en een Strong TCA Peeling bevat 4-6 lagen.

Na de medium peeling kan de huid tijdelijk wat meer rood zijn en bij een sterkere TCA peeling kan de huid gaan vervellen. Omdat de Environ peelings een veilige concentratie bevatten, is zowel de roodheid als de vervelling van korte duur (maximaal 5-7 dagen).

Na de behandeling dient de huid goed beschermd te worden tegen UV-licht.