producten

welke producten gebruiken wij


Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Guinot treft u dan ook alleen aan bij professionele schoonheidssalons. Het Franse merk heeft als uitgangspunt dat u een optimale verzorging van uw huid bereikt door behandelingen in de schoonheidssalon thuis te ondersteunen met producten van hetzelfde merk.
Omdat de producten van Guinot specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Uw schoonheidsspecialist begint dan ook met een persoonlijk consult en een grondige huidanalyse. Samen stelt u uw schoonheidsdoelen vast.


Een diep bewustzijn dat we niet alleen vandaag maar ook morgen op deze aarde leven: dat is de drijfveer van Jean-François Mondin voor de introductie van Cosmecology. Deze compleet ‘groene’ verzorgingsserie bestaat uit vijftien schoonheidsproducten voor gezicht en lichaam, die een perfectie harmonie vormen tussen mens en milieu. De ingrediënten komen van biologisch geteelde gewassen en zijn dus niet besmet met kunstmest, pesticiden en genetisch gemodificeerde stoffen.
Daarnaast zijn de producten biologisch afbreekbaar, zit het in recyclebare verpakkingen én is het proefdiervrij.


Pupa gaat door waar anderen stoppen. Een internationaal trendteam maakt het merk groot. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern.
Pupa is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed. Pupa kent een groot aantal verschillende make-up producten.
De laatste trends in make-up van PUPA vindt u bij ons in de salon!