Environ

Met welke producten werken wij in onze salon

Environ

Environ is in 1990 gelanceerd en wereldwijd een erkend en geliefd merk dat zich richt op het verbeteren en gezond maken van alle huidtypen. Dit professionele skincare merk is ontwikkeld door Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg uit Zuid-Afrika. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Dr. Des Fernandes was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden.

Bij Environ draait alles om wetenschap, schoonheid en verzorging. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten en producten met zuren zoals glycolzuur, lactaatzuur en salicylzuur, kunnen vrijwel alle huidproblemen worden aangepakt. Denk hierbij ook aan doeltreffende behandelingen tegen een ouder wordende huid.

A beautiful skin for a lifetime’, ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst, is waar Environ voor staat. De producten en behandelingen zijn dus geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en voor zowel de man als de vrouw.

Voor meer informatie over de producten van Environ zie Homeofthehappyskin.com

Beyesa Whatsapp Winkel

Bestel nu eenvoudig de producten bij de Beyesa Whatsapp winkel ! Het werkt echt eenvoudig! Hieronder nog even de stappen :

  • Voeg Tamara Beyesa (06-41676253) toe aan jou contacten

  • Druk rechtsboven op het winkelkraam icoontje

  • Selecteer de producten die je graag wilt hebben en voeg ze toe in jou winkelwagen

  • Verstuur deze dan als een chatbericht

Ik neem contact met je op over het bezorg/ophaal moment en stuur je vervolgens een betaallink. Hopelijk tot snel.

environ focus care youth environ focus care moisture

environ focus care comfort environ focus care radiance

environ skin essentia environ youth essentia

environ body essentia